Juicefasta

2017-11-25 | 15:35:00
Jag skall ta dig igenom stegen av en tre-dagars juicefasta/detox. Självklart kan man köra en juicefasta längre eller kortare men har man inte gjort det innan tycker jag att tre dagar kan vara en perfekt första gång. Men först och främst, varför skall man göra en juicefasta? När vi stoppar i oss massa processerad mat som innehåller kemikalier, artificiella smakämnen och konserveringsmedel, dricker alkohol, kaffe, läsk, stressar mycket - helt enkelt lever en ohälsosam livsstil så orsakar detta inflammationer och sjukdomar i kroppen. Kroppens immunförsvar går på högvarv och vi matar den inte med rätt vitaminer, mineraler, antioxidanter osv. Under en detox så rensas kroppen på gift och annat skräp i kroppen. Det är alltså knappast ens viktigt att göra en juicefasta, det är nödvändigt.
 
STEG ETT - PREPPA:
 
Innan du sätter igång med din juicefasta måste du självklart ha tillgång till en juicepress eller råsaftscentrifug. En juicepress är att föredra men den är dyrare och jobbar långsammare. Preppa kylen med ekologiska frukter och grönsaker. Bra saker att ha är: Fänkål, ingefära, apelsin, citron, päron, gurka, morötter, stjälkselleri, brocolli, spirulina, vetegräs, grönkål och gurkmeja. 
 
STEG TVÅ - JUICA:
 
Ju grönare juicer desto bättre. Men i början om man inte är van kan det vara äckligt och jobbigt med gröna juicer. Se därför till att slänga i något sött och fruktigt i varje juice som balanserar ut smaken av grönsakerna. 
 
STEG TRE - HITTA INSPIRATION:
 
Du kommer fråga dig själv cirka en halv miljon gånger längst fastans väg vad fan du håller på med, din kropp kommer skrika efter mat men se därför till att ha inspiration i närheten som vägleder dig på rätt väg - att fortsätta med fastan! Vilken dag som är värst och vilka effekter man kommer känna längst vägen varierar mellan person till person, allas kroppar har ju olika mängd gifter att bli av med. Vissa tycker dag två är jobbigast medan vissa tycker det är dag fyra. Vissa får huvudvärk och blir trötta, andra blir pigga under fastan. I vilket fall som helst, do it! Din kropp kommer att tacka dig.

Pizza show is baaackkk

2017-11-15 | 23:34:15
 

SingSing

2017-11-12 | 23:22:00
          
 
Dinner w/ friends <3

Nytt jobb!!

2017-11-12 | 23:10:55
Fick extrajobb @ the cinema för några veckor sen. Grattis till mig!!!

week/end

2017-11-12 | 23:03:56
 
Jag jobbar så himla mycket nu för tiden så mina veckor ser i princip likadana ut -> jobb sen techno under ledigheten..